Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Deň 5,6: Na grc a doslova [Mrs_the_Hell]

Ok, musím uznať, že to znie nechutne, ale presne tak sa cítim...Ale pekne poporiadku.

Na 5. deň som si pekne pospinkala, dala big raňajky ako vždy, a oddychovala. Na obed som sa rozhodla, že si polyžujem. Celkom fajn počasie, vyšla som úplne hore, trochu sa pohádala s kosodrevinou=) a rozhodla sa, že mi už aj stačilo, pretože lyžiarky ma stále tlačia na píštalách. By ste neverili, ale vôbec nvm prečo ma tlačia, keď ma ani nemajú prečo.

No ale to horšie prišlo o 16.00. Vtedy mi bolo tak čudne, trocha ospalá, malátna s bolesťami brucha, a čo bolo čudné, nebola som hladná! Čo bolo na tom všetkom najdivnejšie. Rodičia aj so setrou šli teda na obedovečeru sami... A ja som zatial preletela 18 schodov ako 3, ale aj tak som ovracala pol apartmánu... No bez komentára, potom ma chytila triaška teplota... Okolo 23.00 mi zabrala tabletka, a chcela som ísť do discobaru, z ktorého som music počula. Ale nikto so mnou nechcel íst =0).

No na druhý deň mi nebolo o nič lepšie. Už som síce nevracala, ale aj tak moje jediné jedlo dňa pozostávalo z 1 vianočky a masla... Noc a deň sa mi dali skoro rovnaké, lebo som sa stále budila a bola som patetická. Teda som... No dúfajme, že zajtra cestu domov prežijem...

 


Mrs_the_Hell's hell | stály odkaz

Komentáre

  1. moje slova sa potvrdili:)
    na grc:)))
    publikované: 22.02.2008 18:52:21 | autor: jozin (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hde
    šak si mala vianočku...na tvoju postavu stačí
    publikované: 27.02.2008 19:02:27 | autor: adamko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014